Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Алфа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Пловдивската се оказала читава, ама пак с документите не е 6, понеже нямаше валидни дексларации от булката, визирам 166-ца, не GTV-то

В София се появи нещо интерсно http://www.cars.bg/c805933 някой да я е видял? че много ми е далеч да се разкарвам, без да знам дали колата става (((
    Alfa 166 2.4 JTD '03 150HP Ex
    Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщение
      зимай 166-цата хич не му мисли или ще караш голяма кола или не и не подценявай пъргавината мен лично ме кефи да ме залепят 305 Hm от колкото 181 Нm ти си избираш но голямото си е голямо
      Карай само на първа. Така ще имаш най-голeмия възможен въртящ момент.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от Dr Z Покажи съобщение
        В момента имам и дизел и бензин, загорях за ГТВ-то понеже е много пъргава, обаче колкото повече се замислям, аз не карам лудо, та сега се боярт в мен лудостта и практичността(доколкото второто може да се отнесе към марката) Ще видя 166-цата тия дни и ще приценя, ако е зле - ГТВ ще е ))) На какво се основава твоето отношение към ГТВ 1 ген? Имаш някакви наблюдения или просто не те кефят?
        Колега извинявай,но какви коли караш?
        Че ГТВ с двулитровия туйнскрап го броиш за много пъргава кола ....

Тая варненската гледа ли я?
        146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
          Колега извинявай,но какви коли караш?
          Че ГТВ с двулитровия туйнскрап го броиш за много пъргава кола ....

Тая варненската гледа ли я?
          по първия въпрос - казал съм, че като цяло карам бавно, освен ако ме хванат лудите, което става много рядко, затова всичко що е над 150 ми е пъргаво ))))

по втория въпрос - Варненската съм я гледал и е леш, двигателя свири, питам го тоя сладур, какво става - така я бил взел, така трябвало да работи, иначе си имал сервиз и ако имаше нещо щеше да е оправен, по купето пак има прекалено много забележки, то почти няма здраво място, сложен и е някакъв луд чип, сиг да впечатли неопитни купувачи, понеже съм карал съща кола с нормален чип и знам как тр да върви, ама не се задълбавах прекалено с тоя, че колата не ставаше като цяло, и за 2 не бих я взел, изобщо много ме радват някои хора, като си намислят някаква цена и си продават колите с години търсейки някой балък да се върже. Иначе беше готов да сваля, но предвид скромния ми опит с колите мисля че по двигателя може да отиде още една цена + по купето още една.... ми златна ще стане ако ще се стяга

Някой от София дали има възможност да види тая потърпевша от градушката, понеже аз все-едно ще я боядисвам черна, не ме бърка, че е "релефна". Няма проблем да си платя дисгностиката и да почерпя, но да нам дали да се разкарвам чак до там, че тоя в Пловдив направо ме изкара извън релсите, навъртях 500 км за нищо, порадвах и се 5 мин на колата и айде )))))
          Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Като ще е кола за кеф, че и Alfa, отговорът е един - 3.0 или 3.2 V6. Евентуално и 2.0 V6 турбо, но този двигател вече си му тежат годинките.
            Вече в какво купе, е малко по-сложен въпрос. Ама отново - щом е за кеф, аз съм за GT или GTV. Може и 147/156 GTA разбира се, ама там цените са малко по-солени.

Всичко останало е компромис, а 4С и 8С по съвсем обективни причини не ги споменавам.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Здравейте
              Някой дали е ходил да гледа тази Алфа http://www.cars.bg/c553341
              И,ако да може ли да изкаже мнение за нея,собственика твърди че е сменял много неща и скоро няма д се бара нищо по нея.
              Ако може някой да я погледне ще съм благодарен.
              Ето и още една от Пазарджик ако има колеги и от там който могат да помогнат с оглед ще е добре.
              http://www.cars.bg/c761737

Comment

Дбре деее ,кво стана с колата от първата обява.....щях да идвам до София да я гледам
                Кой я лапна
                146 Turbo

Comment

Ако визираш обявата от моя пост и аз утре щях да ходя да я гледам,обаче някой ме е изпреварил направо с покупка.
                  Да споделя че тези две обяви са на една и съща кола
                  www.cars.bg/c813986
                  www.cars.bg/c761737 - на тези снимки изглежда много добре,но лично на мен не ми хареса,и колата се намира в Пловдив,някакъв човек я е купил за жена си но на нев и била голяма и заради това пак я продава.
                  Колата още си е с РА регистрация.

Comment

Това за жената може и да е вярно, но на мен са ми споделяли тази версия няколко пъти докато съм си търсел коли различни хора, защото големите коли са си големи, не е необходимо да я купиш и да разбереш, че си купил голяма кола.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Пълен булшит, ако ме питаш. Жена му ако е искала 166-ца е щяла да пробва колата преди да даде три бона за нея. Може и да греша де...

Comment

Първоначално публикувано от benzol Покажи съобщение
                        Ако визираш обявата от моя пост и аз утре щях да ходя да я гледам,обаче някой ме е изпреварил направо с покупка.
                        Точно твоя пост визирам,и още ме е яд. Тъкмо щях се дигна от над 400 км да отида за нея....и тя не изтика уйкенда. Пфууу
                        146 Turbo

Comment

Да се похваля, вече и аз съм с Алфа 166, тия дни ще я регистрирам и ще сложа снимки, има доста дреболии по нея, климатика работи както той си знае(то студено духа, то горещо), пише има грешка, иначе на компа не даде никаква грешка като я закачахме, тук там надрана, за двигателя диагностика уж показа добре, та така. Май ще тр да по-обстойно изучавам форума отсега нататък ))) Още не съм разбрал как да и настроя часовника )))) голям резил, утре ще гледам документацията
                          Espace 2.2 DCI '06 150HP

Comment

Честито,и със здраве да си я караш.
                            Някой колега Софиянец може ли да погледне тази в какво състояние е www.cars.bg/c736135
                            Или някой от Берковица ако може да и види общото състояние http://www.cars.bg/c808897
                            Last edited by benzol; d.m.y г., 09:05.

Comment

Още веднъж честито на колегата от по горния пост.Сега за да свериш часовника трябва да откачиш буксата на навигацията която е в багажника,имаше тема някъде май?

Comment

Първоначално публикувано от benzol Покажи съобщение
                                Честито,и със здраве да си я караш.
                                Някой колега Софиянец може ли да погледне тази в какво състояние е www.cars.bg/c736135
                                Или някой от Берковица ако може да и види общото състояние http://www.cars.bg/c808897
                                Колега до вчера бях в Берковица. Аз съм от там но живея и работя в София. Следващото ми прибиране ще е на 29 Август. Ако колата е все още там и някой се интересува мога да я разгледам.

Comment

Working...
                                X